LCHF - Lite champagne hjälper faktiskt

Vilket F A N T A S T I S K T vårväder vi haft idag, solsken och över 20 grader - UNDERBART ju! Jag har ju arbetat från hemmakontoret idag å haft MASSOR att göra men jag har också lyckats hinna med lite kaffe i solen mellan arbetspassen - så härligt! Men vänner - det är ju fantastiskt med denna vår värme...man riktigt ser hur syrenens knoppar är sådär sprängfulla å vill brista, alla härliga påsklijlor och andra lökväxter som står i blom å när jag idag var iväg till stormarknaden så såg jag tussilago vid vägkanten - ja nu är det verkligen vår! 
 
 
Ja å denna härliga vårfredag firar vi med lite bubbel ute i solen på altanen - finns nog ingen bättre start på helgen! Ja jag tillämpar LCHF i detta - lite champagne hjälper faktiskt - ja fredagsfeelingen lyfts till nya nivåer! Love it!
 
 
 
 
 
 
 
Hej härliga fredagsbloggisar! 
 
Hoppas att ni alla haft en härlig fredag och fått en bra start på helgen! Själv så har jag haft massor att göra å ett gäng ToDo's har betats av - så skönt! Ja å på det så har jag ju haft en tekniker här i dag som kopplat in vårt nya fiber så nu går ALLT mycket snabbare å det är INGA sladdar någon stans - såååå skönt! 
 
Men nu är det fredagkväll å snart så är det dags att tända grillen då Tomas ska bjuda på sina smarriga högrevsburgare som barnen önskt till middag - jag klagar inte dom är så smaskiga. Ny malen högrev smaksatt med persilja och vitllök som grillas sådär lagom på grillen och sen serveras med massa smaskiga tillbehör och goda såser -det kan ju inte bli bättre. 
 
Nä vänner nu önskar jag er en härlig kväll så ska jag å maken sippa vidare på vårt bubbel å njuta ett tag till innan den där grillen ska tändas! 
 
 
 
#1 - Therese

Så härligt älskar fredagar!
Din tröja vart har du köpt den vill ha😃

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!