Lata söndagsmornar är dom bästa!!

 

 

God morgon vänner! 

 

Söndagmorgon eller förmiddag kanske man mer ska säga. Jag och Tomas tog en härlig sovmorgon och sen gick Tomas upp fixade kaffe och kom in med en kopp till mig i sovrummet innan han själv kröp ner mellan lakanen å låg bredvid mig. Sen så låg vi där länge…sippade kaffe, tittade instagram å bara njöt av att inte behöva stressa och gå upp – en så skön start på dagen!

 

 

 

NU har jag dock fått godaste frukosten i magen – en smarrig smoothiebowl på blåbär, jordgubbar, hallon, kiwi, spenat och lite kvarg…toppad med färskfrukt och lite hemmagjord granola (DENNA) – mmm gott gott! Helt klart en så bra start på denna söndag. Nu blir det ut å skruva ihop både dynbox och två sideboards till grillen ja å om vädret tillåter så ska jag även tvätta av vår altan så den är redo för, sol, vår och sommar - om jag längtar efter vår å sitta på altanen å njuta...JA MASSOR!!! 

 

LOVELY!! 

 

Önskar er en härlig söndag så syns vi ikväll igen!

 

#1 - Ellen Gräntz

Vilken skön morgon!

Svar: ja så härlig start på dagen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!