Ja visst kan man äta korv till middag!

Söndagkväll å jag är lite små trött måste jag säga...idag har vi varit igång från arla morgon tills det blev dags för middag. 
 
Båda bilarna har fått på sig sommardäck, blivit tvättade utvändigt och storstädade invändigt. Olliwer har varit hos frisören, vi har handlat vårjackor till barnen å så har alla cyklarna gjorts i ordning så att dom är redo att användas i vår och sommar - ja så det blev en dag som gick i ett! Men jag måste säga att det är skönt att få sånt här gjort - nu är vi ännu mer redo för vår och sommar! 
 
Men iom allt fix så fick det bli något enkelt till middag - grillad korv med bröd så gott och så enkelt! Det gillas! Grillad korv i bröd är helt klart underskattat! Se bara så gott! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Hoppas ni alla haft en fin helg och njutut av det vackra och såååå härliga vårvädret! Jag har njutit till max! Älskar ju när våren hägrar å man äntligen kan få vara ute å njuta av solens strålar! Mår som bäst när jag får fixa å trixa ute. 
 
Nu är jag dock lite små seg, ska ta å springa genom duschen å sen lägga en skön ansiktsmask innan det blir soffan å en stor kopp te framför Mästarnas Mästare - känns som en bra avslutning på denna helg. 
#1 - Ajli Müller

Vi har ingen grill, men just korv - om man inte tar råkorv - borde väl gå att tillaga på engångsgrill..? Det ser i alla fall sjukt lockande ut!

Svar: ja klart! korv är helt klart underskattat så gott ju!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!