Inkomster och utgifter

Jag har sagt det flera gånger...det där med balans är såååå viktigt för mig. Att kunna äta och dricka gott, att träna hårt, att sova mycket, att jobba hårt, att få spendera tid med familjen och att få bara vara ensam ibland - att ha en balans mellan alla dessa är så fantastiskt viktigt för mig för att må bra. Så för att kroppen ska få sitt då det blivit en massa godsaker denna påskhelg så vart det till att röra på fläsket idag! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
Ja idag så blev det en skön pass på gymmt, bilderna ovan knäpptes av igår när solen sken och jag begav mig ut på en skön runda i spåret...idag så har det varit kallt och mulet så det blev gymmet tillsammans med Tomas, Mikaela och Theodore - jag å Mikaela körde tillsammans å det blev ett mördar-rygg-pass - så jäkla skönt! Tomas å Theodore kamperade å körde axlar å armar - så kul att kunna träna med barnen på gymmet, att dom blivit så stora att dom kan, vill och orkar...älskart!! 
 
 
 
Nu är iaf dages träning avklarad å det är strax dags att dra igång middagen, idag väntar en smarrig grillmiddag! Älskar att vi nu går mot grilltider å att middagarna då kommer bestå av gott grillat kött å smarriga sallader till det - så fantastiskt! Älskar verkligen den sortens mat, enkelt, gott och lätt att laga! 
 
Hoppas ni haft en härlig dag och att ni njuter av påskledigheten...det gör vi! Så fantastiskt att vi har en hel dag med ledigt kvar imorgon! Fler långhelger å lediga lata dagar till folket!! 
 
 
 
#1 - Katarina

Hej hej...
men ååå va härligt...jag behöver också komma i gång igen...det går SÅ snabbt att tappa den där nedrans träningsgnistan...
Ha en fin sista påskdag!
Kram Katarina

Svar: ja det är ju så...de där vanorna - bara å bita i det sura å starta om, det går fort att komma in i rutinerna igen!
AngelicasVärld

#2 - emma. Rehn

Vad duktig du är, själv är jag så dålig att hålla den där balansen. Särskilt när jag jobbar väldigt oregelbundet.

Svar: ja det kan jag förstå...svårt med sånna arbetstider!
AngelicasVärld

#3 - Jenny

Vilka fina bilder och fina träningskläder! Kram!

Svar: TACK snälla!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!