Hemma träning med TRX band

Inlägget innehåller annonslänkar 
 
Det är ju fantastiskt att vi ÄNTLIGEN fått lite värme i vårt avlånga land...eller iaf här i storstaden. Sånt där väder som gör att man bara vill ut i spåret å tanka energi och D-vitamin. Så ja, det var precis det jag gjorde i här om dagen! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
I helgen så avverkades 60 min i spåret med bästa podcasten Första glaset med Denise Rudberg och Mikaela Bley - sååå skönt. Sen när jag kom hem så hade Tomas hängt upp våra TRX-band ute...det är ett lika säkert vårtecken som påskliljorna där i bakgrunden på bilderna ovan. Att ha möjligheten att träna hemma på altanen i solen är ju fantastiskt!! så skönt! 
 
Jag körde MASSA hemma förra året å då var det fler av er som ville ha tips på lite övningar så titta in HÄR  det är ett inlägg där skrev jag om några av de övningarna som jag brukar göra. Ja å är ni sugna på ett eget TRX-band så finns det många olika varianter men vi har DETTA å tycker att det är super bra men det finns billigare varianter som DETTA som också är toppen bra! 
 
Ja så är ni sugna på att komma igång med styrka där kroppen är vikten så är TRX-band verkligen så jäkla bra...å iom att man kan reglera hur tungt det blir med längden på banden så är det ju toppen! 
 
 
 
#1 - sarah

hej hur är det

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!