Hello måndag!

Måndag och ny vecka och jag är taggad till 1000 då vi haft ett lyft till produktion i helgen och går live med massa nya saker i mitt projekt idag - känns som en så spännande måndag! Så nu ska jag mot kontoret sen blir det till att validera massa funktionalitet i produktion vilket jag hoppas går bra! 
 
Dessa lyft med funktionalitet är så spännande och sååååå roliga! Det är som ett kvitto på att något händer i det man jobbar med! 
 
 
 
Todeloo vänner 
 
Ja här ovan har ni en måndags-taggad bloggerska idag! Så redo för måndag och redo för en ny vecka! Efter en UNDERBAR helg där jag kunnat tanka massa energi så är det bara tillbaka till jobbet å kötta på!! Älskar den känslan att ha måndag å få gå tillbaka till jobbet - älskar ju det jag gör å det gör måndagar så mycket roligare! 
 
Önskar er en fantatstisk start på veckans å syns vi senare igen - nu är det nämligen dags att köra mot kontoret i min lilla vita bil - ja då den är ju i vårskrud nu - sommardäck och ny tvättad - HÄRLIGT! 
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
#1 - sarah

åh fina kläder

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!