Hello Friday!

Idag kör jag vår – älskart!

 

Det ska ju bli sol i eftermiddag så nu får det räknas som vår, det får vara kortärmat!! Så trött på denna kyla nu, vill gå i tunnare kläder, slippa frysa, sitta i solen och njuta bakom snygga solisar. Så ja NU bestämmer jag att det är vår! 

 

 
 
 

 

Idag vaknar jag upp mycket piggare än igår...tänk vad skönt det kan vara med en kväll som bara är sådär härligt soft...det behövs ibland! 

 

Anyway - Nu är det iaf fredag å det är full fart på kontoret – as always! Planen för dagen är att beta av en massa ToDo’s då jag inte har så många möten idag…sen så tänkte jag även försöka klämma in ett härligt lunchpass på gymmet. Ja å så ska jag ju plocka upp lite härligt nya snittisar å fylla vaserna med, påsken ska städas ur när jag kommer hem och nya fräscha blommor ska få fylla vaserna istället – nu är påsken över och våren är här! 

 

Nä vänner, mot kontoret å denna fredag!

#1 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Snyggt! Gillar den blå färgen :))

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Åsa Aabakken

Snygga kläder på en snygg tjej, gillar särskilt byxorna sitter som en smäck :-) Ha en trevlig kväll

Svar: TACK snälla!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!