Hello fredag

JA då har vi fredag - hur härligt är inte det! Känns så skönt! Denna fredag är så välkommen!! 
 
Denna vecka har varit lite smått hektisk iom att jag har haft så mycket på jobbet å varit ensam med barnen å då roddat med alla deras aktiviteter å allt annat som det medför sig. Ja ni vet, ha koll på att läxor görs, middagsfix, träningar å sen kanske även klämma in en dusch å ta hand om sig själv lite också...
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!!
 
Ja å här ovan har ni dagens fredagsbloggerska som har en snygg-snygg ny kostym från HM på å till det ett par smutsrosa så fina mocka skor som fyndades på REA förra hösten från Vagabond - älsk på dem! Känns lite som vår i denna outfit!
 
Ja å det får väl räknas som vår idag när solen skiner och fåglarna kvittrar! EN bättre fredag helt klart! Ja å det är inte bara en bra fredag för att det är vårväder och just fredag...utan idag så kommer äntligen Tomas hem igen...gud vad jag saknat honom!! Längtar så efter att få pussa och krama på honom igen! Det är verkligen så tomt utan honom här hemma! 
 
 
 
 
 
Men vänner - om vi ska få helg någon gång å om Tomas någon gång ska komma hem så måste vi dra igång denna dag så nu är det hög tid för barnen att cykla till skolan å för mig att åka mot kontoret - tänkte begrava mig i arbete så timmarna går fort! 
 
Önskar er en fin fredag så syns vi ikväll igen! 
 
 
#1 - Liselotte Johansson

Vilken snygg kostym. Den passade dig perfekt.

Svar: TACK snälla - den är så skön å jag älskar den!
AngelicasVärld

#2 - enna

Så fin outfit speciellt med e rosa skorna <3

Svar: TACK snälla...ja skorna är en favvo!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!