Grönkålssallad

Om det är nått som jag börjat gilla mer och mer den senaste tiden så är det grönkål...jag har det i smoothie och i goda sallader, jag gör tom grönkålschips - så gott!! Men salladen jag gör är helt fantastisk å är något som vi gör allt som oftast här hemma. 
 
Ja se bara så smarrigt det ser ut!! 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
 
JA denna sallad är sådär grymt smaskig å god! Vi i vår familj tokälskar den!! Den är så lätt att slänga ihop å går sjävfallet att varriera i all oändlighet men i just denna sallad så har jag grönkål där jag skurit bort de där stjälkarna så bara de gröna smarriga bladen finns kvar, sen så är det tärnat grönt äpple, avocado, tomat och granatäpple. Jag handlar altlid (i den mån det går) ekologiskt när det gäller sallad å grönsaker - jag vill verkligen inte ha i mig alla de där besprutade bladen som finns i affärerna - ja å så smakar det så mycket godare när det är ekologiskt - det smakar som det ska göra!! Så ska ni göra salalder så köp ekologiskt! De är bättre för både er, er kropp och även för miljön! 
 
 
Ja å till salladen ovan så gör jag en så smarrig vinegrett på dijonsenap, vitvinsvinäger, olja, vatten, svart peppar och citron som jag häller över å sallade å låter sen salladen marinera i i ca 10 minuter så att den drar i sig det goda från vinegretten. Sen så är salladen färdig att mumsas men vi äter den ofta med någon form av protein som tex kyckling file eller som här helgen då Tomas grillade på smaskig tonfisk  till - det blev verkligen sådär MAGISKT gott!! Tonfisk är ju bara så fantastiskt gott! ÄLSKART!! 
 
 
 
 
Ja så vill ni göra något gott (och nyttigt) så är denna sallad perfekt å den är så god - så prova gärna! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!