Godmorgon lördag!

 
 
Godmorgon lördag
 
Solsken, redan upp mot 17 grader ute å det ser ut som om vi kommer få en UNDERBAR vår dag idag! Så fantatiskt härligt! Denna årstid är ju magisk...älskar att se hur allt bara kommer till liv.
 
Vi har nu fått en smaskig frukost i magen och ska ta tag i denna dag...jag ska iväg och köpa ett skåp på IKEA å sen åka direkt iväg på föräldramöte för Theodores lag medans resten av familjen ska hänga hemma. Sen så hoppas jag att jag hinner med ett pass på gymmet innan det är dags att tända grillen igen - ja grillat på våren och sommaren - finns det nått bättre!!  
 
 
Ja ovan har ni dagens frukost...så god! Kaffe, jos, avocado smörgås och en yoggi med massa färsk frukt och bär! MUMS!! Såååå gott!!
 
Nä vänner ta tag i denna dag var det! 
#1 - Liselotte

Frukosten såg jättegod ut. Det har blåst hos oss men solen har lyst.

Svar: ja så gott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!