Fredagsmyset börjar nu!

Åhhhh då har vi fredagkväll igen…det här med fyra arbetsdagar är ju grymt…tänk om vi alltid skulle kunna få ha det så. Gud va bra jag skulle må då. Det där med att få lite extra helg, hinna varva ner ordentligt å sen ha fyra effektiva arbetsdagar (har nog fått lika mycket gjort som en vanlig vecka) är ju bara så bra! 

 

ÄLSKART! 

 

 

Todeloo vänner! 

 

Nu har vi iaf fredagkväll å jag njuter till fullo – vi har en helg där vi inte ska flänga iväg, vi ska inte ha gäster eller nått å barnen är iväg å firar påsklov med sina andraföräldrar så det är bara jag och Tomas å lugn å ro – så välbehövligt!

 

Vi ska dock försöka få lite nyttigheter gjorda i helgen…OM vädret tillåter så ska altanen tvättas och oljas så den är redo för vår och reo för utemöblernanär det nu är dags för dem. Ja men allt det där fixet får vänta tills imorgon för  nu ska sippa lite vin å mysa innan en god middag med dumplings väntar...ja å så har jag köpt MASSA god färsk frukt, nötter mörk choklad som jag ska duka upp å så blir det US Masters (golf) på tv! En toppen fredag om ni frågar mig!

 

 
 
Vänner jag önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom

Så mysigt

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#2 - Joanna-livet med Aspergers syndrom

Så mysigt

#3 - JUNITJEJ

Härligt!

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!