Fredagsbubbel

Då har vi äntligen helg! Hur härligt är inte det! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Jag har precis landat hemma efter Olliwers fotbollsmatch - riktigt mysigt att starta helgen med lite fotboll å match för lilleman. Tyvärr blev det torsk denna gång men grymt kämpat av alla killarna och en riktigt bra match att titta på! 
 
Nu så står Tomas och Mikaela ute i köket och fixar lite smarrig hemmagjord pizza å jag sitter här å sippar ett glas bubbel som jag blev serverad av maken innan han beordrade mig ut i soffan för att bädda ner mig under filten så jag kunde tina upp lite efter en kväll vid sidlinjen av fotbollsplanen. Så gulligt...han är verkligen omtänksam min fina make. 
 
 
 
 
Ja vänner - nu ska jag lägga undan datorn å njuta av att ha helg med alla mina fina...så härligt! Först blir det pizza middag å sen blir det en stor påse med gottis å lite film. Undrar om vi inte ska ta å se dokumentären om Avicii ikväll - jag vet dock inte om jag orkar/vill se den samtidigt som jag känner att jag måste se den. Har ni sett den? Vad tyckte ni? Jag har förstått att den är enormt känslosam och kanske speciellt nu efter det som hände för en vecka sen idag - att det ska vara så, att någon ska behöva må så dåligt att man tar sitt eget liv -hemskt! Fina, ambitiösa, begåvade och underbara kille - du kommer alltid leva vidare genom musiken! 
 
Tim - TACK för allt. 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!