Fredagkväll och helgen är här!

Denna fredagkväll började på bästa sätt...kom hem till ett städat hus! Barnen hade storstädat hela huset å köket var kliniskt rent, golven var damsugna å torkade...ja tom toaletterna var rena! Såååå tacksamt å så underbart att dom hjälper till på detta sätt helt på eget bevåg. Sen så fick dom för sig att röra ihop middagen själva! Jag fick bara sitta där på köksbänken ropa ut direktiv å sippa vin - en bättre start på denna helg! 

 

 
 
 
 
 

Todeloo vänner

 

Ja men nu har vi iaf fredagkväll och godaste middagen Kyckling wraps är i magen å nu är det dags för lite härligt fredagsmys. Älskar verkligen kännslan på fredagkvällen, lugnet som lägger sig å att ha en hel härlig helg framför sig. Ja å helgen då...vi har inga måsten utan det blir till att försöka vara ute så mycket som det går, träna, vara tillsammans å bara ha det gott. Nu är det dock dags att hoppa i mjukisarna, krypa upp i soffan, tända lite ljus å slå på en bra film (läs ta fram allt fredagsgottis) – bästa sättet att starta helgen på tycker jag...ja å snart så kommer även maken hem å då är ju familjen komplett - som jag saknat honom!! 

Vänner önskar er en fantastisk kväll å en bra start på helgen så syns vi imorgon igen!

#1 - Emelie

åh helt fantastiskt! <3 ha en toppenfin kväll!

Svar: TACK snälla å tack det samma!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!