Fotbollssäsongen är ÄNTLIGEN igång

Vi har en så lycklig kille här hemma – under hela påskhelgen gick han upp tidigt å sammanstrålade med sina klasskompisar och lagkompisar på fotbollsplanen för att spela fotboll – det där att spela fotboll UTE är något som han verkligen längtat efter å nu när det äntligen är lite ”varmare” å snöfritt så går det ju hur bra som helst att hänga på konstgräsplanen med kompisarna.

 

Idag så drog även träningarna utomhus Ä N T L I G E N igång – det var lite som att släppa ut kalvar på grönbete. Ett lyckligare gäng med 12- åringar har jag nog aldrig sett – så härligt! 

 

 

Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser honom på fotbollsplanen, hur lycklig han är å hur kul han har det – tänk va idrott kan vara fint ändå!

 

Nu är vi iaf hemma från kvällens träning – en svettig Olliwer från allt jagande på planen och en trött mamma (även hon svettig) efter 50 minuter på löpbandet på gymmet! – så allt som allt en TOPPEN kväll! Träning för mig å fotboll för Olliwer – perfekt! Ja å Tomas å Theodore är på gymmet nu, dom kom in ca 10 minuter innan jag behövde gå för att hämta lilleman så det blev ett litet avbyte uppe på gymmet men så kan det bli ibland! 

 

 När jag skjutsar å så till träningar så brukar jag försöka få till ett pass samtidigt…oftast så blir det en tur i spåret men iom det inte så roliga vädret idag så åkte jag ner till gymmet å ställde mig på löpbandet istället. Så skönt att kunna träna samtidigt som man ändå ska iväg...så nu har både jag och Olliwer tränat klart å ska springa igenom duschen å sen blir de soffan framför kvällens avsnitt av favorit programmet Greys Anatomy! Såååååå bra!! 

 

#1 - Hanna

Jag är också igång med fotbollen. Inte som spelare men som domare och det är så roligt att få vara igång igen. :-)

Svar: JA men härligt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!