Ernst har flyttat in

Inlägget innehåller annonslänkar 

 

 

Äntligen har Ernst flyttat in här hemma!!

Ja å med Ernst så menar jag ju den mest fantastiska vasen på länge…den är ju bara så fin och den är ju designad av allas vår barfota man Ernst Kirschsteiger!! Är ni sugna på en egen så finns den HÄR till 20% rabatt å då till pangpriset 209 kr – så löp och köp!! Ett kap och kommer vara perfekt till vårens och sommarens alla vackra buketter.

 

Ja å den vasen jag har ovan har en diameter på 24 cm å en höjd på 25 cm - så det är den stora varianten. Den finns i mindre storlekar och även i lite andra varianter å även med färgat glas - alla är så fina och just nu är hela Ernst sortiment till 20 % rabatt å hela vas sortimentet finner du HÄR

 

 
 
Måndagkväll och en dag på kontoret är avverkad planen var att vi skulle tagit oss upp till gymmet men jag är aldeless mördbultad i kroppen efter gårdagens "träningspass" då jag skurade hela altanen - stod i så konstiga ställningar å gnodde, putsade å fejjade att kroppen fick sig en genomkörare - hahah - galet att man kan få ont i kroppen av att tvätta altan - hur som helst, med lite lagom värk i kroppen så blir det en vilodag från gymmet idag. Istället så blir det soffan, en god stor kopp te, en bit mörkchoklad å bara vara...inte helt fel det heller! 
 
Önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen! 
 
#1 - Emelie

SÅ snyggt!! Älskar hans produkter!! :D

Svar: ja visst är dom fina! Är så kär i min nya vas!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!