En härlig lördag med IKEA, Mio, träning och nu soffmys


 
 
Todeloo vänner! 
 
 
Ledsen att jag inte tittade in till er i morse men jag hade lite annat för mig...sovmorgon, smarrig frukost och sen åkte jag iväg och plockade upp min fina mamma för att strosa lite på IKEA. Jag hade spanat in två sideboards till vårt utekök som jag ville klämma lite på. Å vet ni vad - dom var så fina så två fick följa med hem...å ja sen så blev det lite ljus, lakan å annat smått å gott. Efter IKEA så tog vi en tur till Mio där mamma spanat in lite nya utmöbler å efter lite klämmande å kännande så blev det ett köp även där. Så roligt...de där möblerna kommer bli super ute på vår paradisö! 
 
Efter IKEA å Mio så körde jag hem mamma till sig å åkte hem för att byta om å gå upp till gymmet å köra ett tufft rygg pass - ja ni som hängt med på instagram å insta stories har ju sett hela dagen där! För er andra så heter jag @angelicasvarld på instagram å det är bara å gå in å följa eller bara titta om ni så vill det!
 
NU är det dock lördagkväll å efter denna dag så blir det nu soffan å mys här hemma - känns så skönt! Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
#1 - sarah

åh fina bilder

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!