En grön start på dagen

inlägget innehåller annonslänkar
 
Kickar igång denna morgon med en såååå god grön smoothie! Älskar smoothies å blir så mätt å står mig länge på dem så en dag som idag när vi ska vara ute å fixa hela dagen så blev detta bästa frukosten!! 
 
Visst ser de sååå gott ut! Bästa starten på dagen! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja idag blev det en grön start på dagen. Godaste smoothien med Spenat, grönkål, kiwi, banan, avocado och citron fick kickstarta denna dag. Så enormt gott å lätt. Tänk att det kan vara så gott att dricka grönsaker! 
 
Jag gör våra smoothies i DENNA blender, den är super smidig å själva flaskan du gör smoothien i kan man sätta på ett lock så man kan ta med sig sin smothie "on the go" - så enkelt perfekt. Denna gång blev det ju att hälla upp i glas men annars så åker den ner i väskan och dricks till frukost på vägen till kontoret! 
 
 
 
 
Till smothien ovan så blev det en fröknäcke med kokt ägg och en kopp kaffe - en perfekt start på en härlig lördag! Nu är jag helt klart redo för denna lördag å idag har vi fullt upp!
 
Utemöbler ska tvättas å ställas på plats å nya grillen ska också komma till sin rätt i vårt nya lilla utekök. Bilarna ska tvättas av och ett pass på gymemt ska klaras av å sen så hoppas jag även att få sitta ute å njuta lite av eftermiddagssolen på altanen.
 
Så ja det är väl bara dags att dra igång - hoppa i de där snygg-snygga rosa fixarbyxorna å se till att ta mig ut å börja fixandet – får se om jag får med mig mina trötta barn ut…det där med trädgårdsfix står inte högst på deras lista av vad man gärna gör en lördag – förstår inte varför!
 
Önskar er en fin dag så syns vi ikväll igen! 
#1 - Angelica Wåhlin

Ser verkligen fräscht & gott ut!

Svar: ja så gott!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!