Det kom ett bud med grillkorv!!

Inlägget innehåller PR-Utskick
 
I veckan som var så kom ett så härligt PR-utskick från Lithells korv - en stor fin korgväska full med ALLT som du kan behöva för en härlig picknick lunch i det gröna! Så mysigt å så gott!!
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja att grilla krov är ju nått som tillhör våren och sommaren - så gott och så mysigt! Älskar när man kan duka fram en enkel lunch som smakar så gott som krov med massa goda tillbehör kan göra! Vi älskar ju korv i vår familj å denna picknick korg gick åt i sommarsolen i helgen - innehållet gillades för stora som små! 
 
Nu är de dock onsdag och det beyder stallet med Mikaela så vänner vi får synas imorgon istället! Önskar er en fin kväll så hörs vi imorgon igen! 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!