Då var måndagen kickstartad

Ja då var denna måndag igång och nästan förbi...massor att göra på jobbet som vanligt å ett skönt pass på gymmet med Tomas efter det - ett så bra sätt att kicka igång veckan!
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då var denna måndag snart över...galet att en dag kan rinna på så fort. Idag var det full fart på jobbet som vanligt men sen på kvällen så var det dags för gymmet å ett tufft ryggpass med maken. Älskar våra måndagar på gymmet då det matas på marklyft på marklyft - såååå bra träning!! jag verkligen tokälskar marklyft, en så bra övning!! På det så blev de lite andra ryggövningar å nu är jag lite lagom mör i ryggen å kommer nog få betala för detta pass imorgon och i övermorgon - då kommer det kännas ordentligt. Men det är ju det som är tjusningen med träning att få känna musklerna pumpa å känna den där härliga träningsvärken - det är verkligen en hatkärlek till den. 
 
Ja men imorgon är det påt igen, jobb å sen gymmet men då blir det BEN å RUMPA!! Nu blir det dock soffan en stor kopp te och "Stockholmspolisen" på tv.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!