Då var jag gräsänka...

Ja då var jag gräsänka då...Maken har åkt iväg på jobbresa å väntas hem på sent på fredagkväll så från NU fram tills fredagkväll så är det jag å barnen här hemma. Det är verkligen nyttigt att vara ensam, även om jag inte är ensam - jag har ju barnen hemma men ni förstår vad jag menar. Jag och Tomas sitter liksom ihop å är världens bästa team så det behöver inte gå lång tid innan jag börjar tok-sakna honom å känna mig halv. Jag har dock fullt upp alla dessa dagar han är borta men ändå...
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja dessa kommande tre dagar är fulla med ToDo's  vi börjar med idag då jag först har en heldagsworkshop med influgna gäster från flera olika länder, när workshopen är klar så är det bara hem, svida om å få iväg Olliwer till Fotbollsträningen å sen köra Mikaela till stallet. 
 
Torsdag så är det MASSA möten på jobbet men sen en lugnare kväll då vi bara ska iväg till gymmet jag å två av tre barn. 
 
Fredag ytterligare en dag som är fullbokad i jobbkalendern å sen så ska det ju handlas inför helgen, fixas middag å ha fredagsmys å vänta på att maken ska komma hem igen. 
 
Känns faktaiskt bra att ha det så här fullt upp när han ska vara borta, då går tiden lite fortare tills det att han med stort H är hemma igen! 
 
Hur som helst...började iaf denna morgon med en smarrig smoothie så nu är jag redo att ta mig an denna dag så nu kör vi! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!