Då kör vi fredag!

Älskar den där fredagsfeelingen som infinner sig på fredagmorgonen! Så härlig!!

 

 

 

 

 

Men god morgon vänner!

 

Nu är kavajen på å det är dags att åka mot kontoret med en fredagskänsla  i kroppen - jag är sååå redo för denna FREDAG! Så härligt! 

 

Anyway - Idag väntar som alltid en massa ToDo’s, dokumentation och några möten men också fredags fika, en tur till stormarknaden för att fylla på inför helgen. Ja å så ska ju den obligatoriska fredagsbuketten plockas upp – sen så blir det hem, svida om och åka med lilleman på match. Det är dags för seriens andra match och denna gång så är det på hemmaplan vilket är riktigt skönt – det är tom cykel avstånd till fotbollsplanen så jag funderar på om jag och lilleman ska ta cyklarna istället för bilen. 

 

Hur som helst vänner – önskar er en fin fredag så syns vi senare igen!

Tjingeling så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!