Benen har fått sitt idag!!

Inlägget innehåller annonslänkar! 

 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja då var torsdagens gym-pass avklarat. Idag blev det ett tufft ben och rumpa pass med MASSOR av squats, utfall, höftlyft och övningar med mina minibands - så jäkla skönt!
 
På gymmet så hade jag världens bästa sällskap i form av Mikaela - De två större barnen har ju båda gymkort och jag får med mig båda allt som oftast! Så kul! Denna gång belv det Mikaela å jag som härjade på gymmet då Theodore var på fys med sitt lag.  
 
Dock så inser jag att jag behöver köpa lite nya träningskläder, jag har många bra byxor/tights att träna i men toppar och överdelar behöver jag helt klart införskaffa å dessa nedan designade av Kenza för Puma är ju bara så jäkla fina! Vill ha allt!! Gillar de långärmade tröjorna ser både vrålsköna å så snygga ut! Måste nog ta å klicka hem något nytt tror jag! 


1. Tröja / 2. Tröja / 3. Keps / 4. Ryggsäck / 5. Sport-BH / 6. Tights / 7. Sneakers / 8. Tröja / 9. Linne / 10. Byxor


Sen så är ju dessa nedan också så snygga - du finner dem HÄR - vill nog ha ALLA!! 


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

 

Nått som är säkert är iaf att det SKA shoppas lite nytt - lovar att visa er vad det blir! Nu blir det dock en dusch och sen soffan å ta kväll - så skönt! 

#1 - Film&serier bloggen

Kenzas kollektion är verkligen så snygg, älskar särskilt de där skorna!

Svar: ja visst är det snygga saker!
AngelicasVärld

#2 - Jennie

Det är mycket bra med träning. Jag simmar längder samt promenerar, med gåstavar.

Svar: Men det låter ju fantastiskt - hejja dig!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!