Avokadotoast med pocherat ägg - MUMS!!

Breakfast for champions kan jag kalla denna härliga frukost...en smarrig avkokado toast med pocherat ägg - en perfektion i sig självt - såååå gott och mycket enklare än man kan tro! Ja å det är ju fortfarande påsk, om än sista dagen på denna påskhelg MEN vi fortsätter ägg-ätandet! Är det påsk så är det! 

 

 
 
 

Sjävklart så ska jag dela med mig hur jag gjort denna fantastiskt goda toast...det är lättare än man tror!! 

 

Du behöver:

(till två smörgåsar)

1 stor avocado

Grantaäpplekärnor, jag använder frysta som jag tidat 

2 skivor levain bröd 

2 pocherade ägg 

lite chiliflakes

lite citronsaft

Salt

Örtsalt

Peppar

 

Gör så här:

Rosta smörgåsarna i brödrosten och pochera äggen - finns mssa enkla guider på nätet om du söker på pocherat ägg. Det är enklare än man tror så var inte rädd för det momentet! Mosa avokadon i en skål och tillsätt kryddorna och citronsaften - smaka av med salt och peppar. Lägg upp på smörgåsarna, strö över granatäpple och dra några drag med pepparkvarnen. Lägg försiktigt på äggen och servera! Så enormt gott! 

Till denna avocadotoast så serverade jag en smarrig smoothie på jordgubbar, blåbär, spenat, hallon och vinbär, ja å självklart kaffe - sååå gott!! 

 

Nu är vi redo för denna måndag och denna sista lediga påskdag...idag ska vi iväg å fixa fotbollsskor till barnen, sens å ska jag nog ta å putsa fönstren då det verkar som om vi får sol och fint väder - då passar det ju perfekt! 

Önskar er en härlig ledig dag så syns vi senare igen! 

#1 - Kamilla

Så gott det såg ut att vara. God fortsättning🐣

Svar: ja så enormt gott!! Prova!!!
AngelicasVärld

#2 - Emelie Sandelia

Så gott det ser ut!!! Blev riktigt sugen på att testa :D

Svar: Ja men gör det! Sååå gott!!
AngelicasVärld

#3 - Elisabeth

Kan du dela med dig av receptet på hamburgare ni gjorde häromdan, lät gott ;)

Svar: ja men det kanske jag ska ta å göra ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!