Att optimera tiden

Onsdagkväll å idag så ville Tomas ta stallet med Mikaela så då åkte jag med Lilleman på fotbollsträningen istället. Å som vanligt för att optimera tiden så passade jag på att ta en tur i spåret medans det var massa teknik-övningar...så skönt att kunna träna samtidigt som barnen - vet inte hur jag hade fått ihop tiden annars. Tre barn alla med olika aktiviteter flera dagar i veckan...då gäller det att optimera tiden när det går.
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja idag blev det en tur i spåret medans lilleman kickade fotboll - han tränade ju i 90 min idag å hade samlign 15 min innan träningen startade så jag han tom med att stå där bredvid planen och se de sista 30 sista minuterna av träningen å det är alltid lika roligt. Grabbarna har alltid teknik först och avslutar sen med två-mål å det är ju det som är roligast att se så då brukar jag försöka vara tillbaka från min runda.
 
Nu är iaf vi båda tränade å mikaela är hemma från ridningen å Theodore har varit uppe på gymmet - så alla utom Tomas har fått sitt idag men jag gissar på att han tar igen det imorgon! 
 
NU blir det soffan och en stor kopp te och Greys Anatomy på TV!! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!