Att ha en piffad uteplats

 
Inlägget innehåller annonslänkar 

 
 
 
 
Liknande kuddfiodral finns itr trepack HÄR, innerkuddar HÄR, Ute matta HÄR, Pläd HÄRBricka HÄR
 
 
Todeloo vänner! 
 
Nu börjar vår uteplats äntligen ta form och se ut som den ska...kuddar, plädar, planteringar och allt som hör våren till är där å det känns så härligt - tänk vilken UNDERBAR tid vi går till mötes. En tid av sol, värme och MASSOR av härligt utehäng! Älskart! 
 
 
Men vänner - Vilket jäkla april-väder vi haft idag! sol ena sekunden för att sen regna i nästa sekund...galet!! Men det är ju trots allt april och då brukar det vara sånt här väder!! Som tur var hade vi iaf lite fint väder igår så då passade jag på att piffa lite ute i vår lounge...matta, massor med kuddar och fluffiga plädar kom på plats tillsammans med lite lyktor, olivträd, pelargoner och underbart doftande lavendel - det vart verkligen sådär fint och ombonat som jag ville ha det! 
 
 
 
 
 
 
 
Förutom att piffa i loungen så gav jag mig ju på ett nytt projekt igår...en av våra rabatter som hade en stoooor tuja växande i sig ska få en makeover så jag sågade ner åbäket å började gräva ur rabatten - men USCH - rötter, rötter och rötter...galet! Blev tyvärr inte klar så det ska jag minsan fortsätta med idag. Tujans stubbe å rötter ska bort sen så ska det planteras å fixas - ja så det är min plan för idag! 
 
 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!