Årets första pioner har flyttat in!!

 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då är våren här å med det så har årets första vackra pioner fått flytta in! Att kuna plocka upp ett fång med vackra pioner är ju ett vårtecken om något! Älskar dem! Hade jag gift mig under våren så hade pioner helt klart fått prytt min brudbukett - dom är ju bara så vackra!
 
 
Vilken härlig dag det blev denna lördag, lite blåsig men VARM å man verkligen känner att nu, nu är det på gång, våren är på ingång! Älskart! Jag har varit en snabbis på IKEA -en sån där in och ut för att plocka upp en hylla vi behövde hem, sen så var det driekt iväg på föräldramöte för Theodres lag å väl hemma så har det fixats i trädgården och njutits med ett glas rose i solen - så en bra lördag helt klart! 
 
Nu är en god grill middag i magen och det vankas film här hemma så nu ska jag logga ut, bädda ner mig i mitt hörn av soffan under filten å bara njuta av lugnet! 
 
Hoppas att även ni haft en fin lördag! 
 
 
 
#1 - Joanna-livet med Aspergers syndrom

så fint

#2 - Joanna-livet med Aspergers syndrom

Så fint

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - Liselotte Johansson

Pioner är så vackra. Har de redan kommit?

Svar: Ja jag hittade mina på stormarknaden (ICA) Så ta å titta där!
AngelicasVärld

#4 - Anette

Pioner är en av mina favoriter. Har den ljust rosa hemma i trädgården i Sverige, helt underbar.

Svar: ja den är ju så vacker!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!