Angelicas enkla Kyckling wraps

Jag har ju flera gånger skrivit om mina enkla kycklingwraps som jag gör till familjen lite då å då – dessa wraps är så enkla och en perfekt middag en fredagskväll då man ofta vill ha något gott som går ganska fort att göra…ja å när man vill äta något annat än den klassiska fredags tacosen.

 

Vi åt dessa i fredags å då passade jag även på att fotografera till er så att ni skulle få receptet med bilder – vilket ni efterfrågat!

  

 

 

Angelicas enkla Kyckling wraps

Du behöver:

 

2 hela grillade kycklingar 

En stor lök

1 st Craimfraich (5 dl) med smak av chili 

1 st vanlig craimfraich 2,5 dl

Matlagningsgrädde

Salt och peppar

Tortilla bröd (jag köper medium varianten i 12-pack)

Riven ost

 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 250 grader

 

Plocka rent kycklingen och se till att den är delad i lite lagom små bitar

Hacka lök och bryn i pannan, tillsätt den grillade kycklingen, all craimfraic och lite matlagningsgrädde – så du får rätt konsistens…den ska vara krämig inte för rinning. Smaka av med salt och peppar.

 

Lägg sen fyllningen i tortilla bröden och rulla ihop, placera ut på en bakpappersklädd plåt och strö riven ost över – skjutsa in i ugnen och låt stå tills osten smällt och fått lite lagom färg. Servera med en stor smarrig sallad!

#1 - Malin

Riktigt bra och enkelt fredagsrecept! Tack för inspo :)

Svar: åh kul att du gillade det!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!