Älska våren, älska värmen älska att träna ute!

Söndag och vilken härlig sådan!! Förmiddagen spenderades ute i regn med att fixa å trixa ute i en av våra rabatter. Ja ni som hängt med på instastories i helgen har ju sett mitt "lilla" projekt. Tujan är iaf nersågad, rabatten är urgrävd jordförbättrad å sen så har även alla de lökväxter som jag räddade ur samma rabatt kommit ner i jorden igen. 
 
Eftermiddagen så har spenderats ute i spåret med SOL - så härligt! En skön runda på 60 min avklarades å det är ju bara sååååå fantastiskt att kunna vara ute, träna ute njuta av det härliga vädret - älskart! Mår så bra av att känna solens strålar värma å att få röra på sig samtidigt är ju bara fantastiskt! 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni!  
 
Då var söndagens träning avklarad å ytterligare en härlig helg är till ända...men vilken härlig helg det har varit! vi har fått massa härligt gjort ute, hunnit med att träna ordentligt å ätit gott å njutut av att ha det ledigt - lovely! 
 
Nu har jag precis fått en så god middag i magen, Tomas å de två stora barnen rörde ihop lite god svamprisotto med kyckling till middag - mums! Sen så har den stora söndagsskrubben gjorts å nu sitter jag här i soffan med en skön ansiktsmask å håret invirat i en stor turban å väntar in kvällens avsnitt av Mästarnas Mästare - älskar det programmet! Så roligt att se dessa fantastiska idrottare tävla igen...sen så är samtalen som de har mellan varandra så fina att höra - det är en ynnest att dom är med i detta program å att vi kan titta på å ta del av allt! Älskart! 
 
Vänner önskar er en fin kväll så syns vi imorgon igen - då är det VALBORG - härligt!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!