Årets första pioner har flyttat in!!

 
 
Todeloo vänner!
 
Ja då är våren här å med det så har årets första vackra pioner fått flytta in! Att kuna plocka upp ett fång med vackra pioner är ju ett vårtecken om något! Älskar dem! Hade jag gift mig under våren så hade pioner helt klart fått prytt min brudbukett - dom är ju bara så vackra!
 
 
Vilken härlig dag det blev denna lördag, lite blåsig men VARM å man verkligen känner att nu, nu är det på gång, våren är på ingång! Älskart! Jag har varit en snabbis på IKEA -en sån där in och ut för att plocka upp en hylla vi behövde hem, sen så var det driekt iväg på föräldramöte för Theodres lag å väl hemma så har det fixats i trädgården och njutits med ett glas rose i solen - så en bra lördag helt klart! 
 
Nu är en god grill middag i magen och det vankas film här hemma så nu ska jag logga ut, bädda ner mig i mitt hörn av soffan under filten å bara njuta av lugnet! 
 
Hoppas att även ni haft en fin lördag! 
 
 
 

Godmorgon lördag!

 
 
Godmorgon lördag
 
Solsken, redan upp mot 17 grader ute å det ser ut som om vi kommer få en UNDERBAR vår dag idag! Så fantatiskt härligt! Denna årstid är ju magisk...älskar att se hur allt bara kommer till liv.
 
Vi har nu fått en smaskig frukost i magen och ska ta tag i denna dag...jag ska iväg och köpa ett skåp på IKEA å sen åka direkt iväg på föräldramöte för Theodores lag medans resten av familjen ska hänga hemma. Sen så hoppas jag att jag hinner med ett pass på gymmet innan det är dags att tända grillen igen - ja grillat på våren och sommaren - finns det nått bättre!!  
 
 
Ja ovan har ni dagens frukost...så god! Kaffe, jos, avocado smörgås och en yoggi med massa färsk frukt och bär! MUMS!! Såååå gott!!
 
Nä vänner ta tag i denna dag var det! 

LCHF - Lite champagne hjälper faktiskt

Vilket F A N T A S T I S K T vårväder vi haft idag, solsken och över 20 grader - UNDERBART ju! Jag har ju arbetat från hemmakontoret idag å haft MASSOR att göra men jag har också lyckats hinna med lite kaffe i solen mellan arbetspassen - så härligt! Men vänner - det är ju fantastiskt med denna vår värme...man riktigt ser hur syrenens knoppar är sådär sprängfulla å vill brista, alla härliga påsklijlor och andra lökväxter som står i blom å när jag idag var iväg till stormarknaden så såg jag tussilago vid vägkanten - ja nu är det verkligen vår! 
 
 
Ja å denna härliga vårfredag firar vi med lite bubbel ute i solen på altanen - finns nog ingen bättre start på helgen! Ja jag tillämpar LCHF i detta - lite champagne hjälper faktiskt - ja fredagsfeelingen lyfts till nya nivåer! Love it!
 
 
 
 
 
 
 
Hej härliga fredagsbloggisar! 
 
Hoppas att ni alla haft en härlig fredag och fått en bra start på helgen! Själv så har jag haft massor att göra å ett gäng ToDo's har betats av - så skönt! Ja å på det så har jag ju haft en tekniker här i dag som kopplat in vårt nya fiber så nu går ALLT mycket snabbare å det är INGA sladdar någon stans - såååå skönt! 
 
Men nu är det fredagkväll å snart så är det dags att tända grillen då Tomas ska bjuda på sina smarriga högrevsburgare som barnen önskt till middag - jag klagar inte dom är så smaskiga. Ny malen högrev smaksatt med persilja och vitllök som grillas sådär lagom på grillen och sen serveras med massa smaskiga tillbehör och goda såser -det kan ju inte bli bättre. 
 
Nä vänner nu önskar jag er en härlig kväll så ska jag å maken sippa vidare på vårt bubbel å njuta ett tag till innan den där grillen ska tändas! 
 
 
 

Godmorgon från hemmakontoret

 
 
 
Godmorgon vänner!
 
Ja idag blir det en fredag från hemmakontoret...jag ska ta emot en tekinker som ska instalera vårt nya fiber. Eller fiber har vi sen innan men vi ska byta leverantör så det är massa boxar, devices å saker som ska bytas ut och kopplas in.
 
Så det blir tll att sittta hemma å jobba idag och hoppas att allt fungerar som det ska då jag har några video möten i eftermiddag som jag måste vara med på å då måste jag ju ha wifi...jaja - instalatören ska komma någon gång mellann 8 och 14 så det är bara att vänta å hoppas på att han kommer så fort som möjligt å får allt att bara fungera - skulle ju vara förödande (eller kanske nyttigt) med en helg utan wifi för barnen - tänk att inte kunna spela tv spel online med kompisarna - hemska tanke! *skrattar*
 
Nä vänner, nu ska jag svepa min kaffekopp å dra igång denna dag!
 
 
 

En klimatsmart måltid

Inlägget innehåller PR-Utskick från Quorn
 
Här om dagen när jag kom hem så stod det ett sånt härligt bud vid dörren, det var en klimatsmart måltid tillagad av Jessica Frej med Quorn filér som var redo att värmas i micron å smaska till middag - så tacksamt! Ja å denna goda dragongryta var himmelsk! Sååå god! 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja Quorn har mängder med produkter som vi äter, vi äter ju vego eller veganskt minst en gång i veckan - vi har dock inte gjort det för att klimat kompensera utan mer för att få i oss en varierad kost å det gillas av alla här hemma. Men när man läser på om kött industrin så förstår man ju ganska fort hur djurhållningen påverkar miljön och hur mycket växthusgaser som skapas, ja för att inte talaom vattenåtgång och hur djuren i köttindustrin hanteras och mår.
 
Men det här med att äta klimatsmart har ju i grunden med att välja icke animaliska produkter för att minska klimat avtrycket som görs via tex djurhållningen innom köttindustrin. Å iom att välja tex quorn fileér i maten istället för tex fläskfile så blir avtrycket bara 0,47 kg växthusgaser istället för 3,8 kg om det hade varit just fläskfile - det är ganska stor skillnad på EN måltid! 
 
Så genom att välja icke animaliskt EN gång i veckan så kan vi alla bidra till att minska växthusgaserna och med det miljöpåverkan ganska lätt...å vet ni vad det smakar riktigt gott också! Prova vettja! 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!