Whooop whoop FREDAG!!

Men åååå så skönt med fredag, denna vecka har varit hektisk och jag har kännt mig så trött så fredag mee helg på ingång är helt klart välkommet!!

 

 

 

 
 

 

 

Todeloo vänner!!

 

Ja FREDAG, så skönt! Idag väntar som vanligt ett par timmar på jobbet, har en viktig projektleverans att bocka av men sen hoppas jag att kunna checka ut, plocka upp en flaska vin, lite fredagssnittisar och åka hem till ett städat hus å ta helg!

 

I helgen har vi faktiskt inget speciellt inbokat och jag måste erkänna att jag tycker att det är grymt skönt! Vi har haft så mycket den senaste tiden att jag skulle må bra av att bara ligga i soffan och streama serier…*skrattar* ja vi får väl se om det blir precis så helgen kommer spenderas!

 

Hur som helst…nu är det dags att åka mot jobbet, Fredag och full fart mot helgen!

Whoop Whopp!!

#1 - Helena Roth

Idag har jag inget inbokat, medan morgondagen både innehåller mitt första löplopp någonsin plus tjejkväll - så det blir bra detta!

Svar: hejja hejja!! Grym du är!
AngelicasVärld

#2 - Mona

Jag tror att det är viktigt att inte ha något inplanerat när man är ledig, jag har iallafall stort behov av att bara vara. Från en tidigare utmattad person!

Svar: ja det är viktigt att få bara vara ibland!
AngelicasVärld

#3 - AnnaSmyckeform

Vad fin den första bilden på dig är, man riktigt ser fredagsfeelingen i din blick och ditt leende :)
Trevlig helg!

Svar: hahah - gör man...själv tycker jag nog att jag ser lite trött ut ;-) Fredags-seg *skrattar*
AngelicasVärld

#4 - Anonym

Vilken snygg fredags outfit. Trevlig helg.
Kram
Mria

Svar: TACK snälla
AngelicasVärld

#5 - Evelina

Trevlig helg!!

Svar: TACK vännen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!