Vego-vecka

Förra veckan så körde vi ju en vego-vecka här hemma! En vecka utan röttkött, fisk eller fågel...vi åt mejerivaror som vanligt men bytte ut allt "kött" mot vegetariska alternativ och jag måste säga att jag gillart! Det kommer helt klart ätas mer vego mat här hemma speciellt när det är så lätt att laga mat med alla de vego alternativ som finns på stormarknaden. 
 
 
Men vad åt vi då kanske ni undrar...jag har lyckats fota 5 middagar så ni får de middagarna här nedan. 
 
 
 
 
Taco-sallad med tacoköttfärs på sojafärs - så gott och enkelt!! 
 
 
 
Cesar sallad på qourn-file med bulgur
 
 
 
Tomatsoppa med smörgås
 
 
 
Chili con Carne på soyafärs med bulgur och sallad
 
 
Halloumi burgare med klyftpotatis och smarriga tillbehör! 
såååå gott!! 
 
 
 
Ja fem så smarriga middagar helt utan "kött" å fem middagar som jag helt klart kommer laga igen! Hoppas ni nu fick lite tips på hur ni enkelt kan göra några vego-middagar! 
 
 
#1 - Karin%20

Så, gott det ser ut! Jag jobbar på att komma tillbaka till att det är kul att laga mat. Äter oftast själv, och då är det ännu 'tråkigare' att laga mat. Ska önska mig en kock i julklapp tror jag, eller 'lura' in mig på något fotoprojekt där jag även måste laga god och välsmakande mat.
Gillar din vegovecka, :-)

Svar: ja så gott!! Mer vego blir det hä hemma !!
AngelicasVärld

#2 - Webbtanten

Goda rätter! Ett tips är att helt utesluta ersättningsprodukter lite oftare om man äter vego. Det behöver inte vara soya el. quornprodukter. Vi äter ofta en middag bestående av typ bara grönsaker, nötter och frukt och oljor. Det är så rent och skönt i kroppen. Men quorn är väldigt gott, särskilt quornbitar älskar jag, stekta med gräddsås till ex. potatismos och rårörda lingen! Roligt att ni har börjat testa och öppnat dörren för mer vego på matbordet!

Svar: Ja så gott - vi börjar på detta sätt å så får vi fasa oss mot lite annat längre fram...vill ju att barnen ska vara med på tåget också ;-)
AngelicasVärld

#3 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Allt ser kanongott ut. Jag behöver fundera över detta med maten känner jag. Vegetariskt är nog det alternativet jag behöver gå åt. Tomatsoppan ser fantastiskt god ut!

Svar: ja så gott och enkelt så mer vego blir det helt klart här hemma
AngelicasVärld

#4 - AnnaSmyckeform

Vad kul! Tack för fina tips :)

Svar: men kul att du gillade det!! Tänkte på dig att du ville ha lite tips på vad vi ätit när jag skrev inlägget! ;-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!