Veckans Vego

Vänner ni vet ju att jag försöker få in mer vego mat i vår vardag...här för någon vecka sen så körde vi ju en hel vego-vecka bara för att "känna på" och det gav mer smak! Så en dag i veckan är det bestämt att vi äter vego-mat och det blev idag! 
 
Titta bara vist ser det gott ut!!
Det var verkliegn super mumsigt!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Vänner - Äter ni vego mat ibland? Vad är er favvo rätt?? Vi började ju med att byta ut köttfärs mot soja färs, kyckling mot quorn file etc...ja för att känna att vi kan äta lite "samma lika" mat men med vego alternativ. Dock kände jag att vi liksom sökte substitut hela tiden så nu blev det något helt annat!
 
 
Biffar på kikärtor, kidneybönor, röda linser smaksatt med chili, vitlök och persilja...till det bulgur, sallad och lite smaskig ajvar - en toppen rätt som fick tummen upp av stora och små! Det gillas!!
 
 
 
 
Onsdagkväll och det fick bli ett lite snabbt och kortare inlägg än vanligt här idag för nu ska jag nämligen ta en lång dusch, smeta in ansiktet i en skön ansiktsmask sen så blir det bara soffmys med mina fina - känns som en toppen avslutning på en härlig dag!
 
Ta hand om er så syns vi imorgon igen!
#1 - PIllan

Hej min vän

Åh så roligt det var att läsa ikapp här inne hos dej nu! Har haft lite mycke senaste veckorna men nu så :) Alla dina härliga tips och fina bilder, jag uppskattar dem jättemycket!

Keep up

Kram P

Svar: men fina du ...va härligt va glad jag blir!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!