Travel light

Inlägget är ett reklamsamarbete med Bagasi.se
 
 
Jag är sååå glad att jag klickade hem världens finaste weekendväska till Tomas han blev sååå nöjd! Jag älskar ju att överraska men när man får in en 10-poängare och presenten passar som handen i handsken så blir man ju extra glad!! 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
 
Då Tomas reser endel i jobbet och är borta en natt eller två så är denna väska toppen. Den är så pass stor att den rymmer två/tre outfits, två par skor och en neccesär helt utan problem. Ja å så är den så pass "liten" att man fortfarande får ta den som handbagage på flyget - perfekt storlek helt enkelt. Tomas fick den modellen som heter Weekendväska i läder - Cognac och den finns HÄR
 
 
 
 
 
 
 
 JA nu är iaf väskan packad då Tomas ska iväg och det där med att resa lätt blir ju extra kul när man har snyggaste väskan!! Måste säga att jag faktiskt är lite avis...vill gärna ha en precis likadan väska! Måste nog berätta det för tomten så kanske det ligger en likadan under granen till mig med!! Det vore ju toppen!
 
 
 
 
Är ni ute eften en egen wekendbag, eller kanske en present till någon nära, så finns flera så snygga weekenväskor hos Bagasi, ja å väskorna finns i flera olika färger och storlekar...ja men det finns även neccesärerdatorväskor och tom skötväskor!! 
 
 
 
 
 
Inlägget är ett reklamsamarbete med Bagasi.se
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!