Tänt var det här

En av de bästaste sakerna med hösten är ju helt klart att man äntligen får elda i öppnaspisen igen...det är ju så härligt...doften, spraket och skenet av lågorna som dansar...fantastiskt. Sen att denna vackra täljstenskamin faktiskt värmer upp hela huset är ju fantastiskt!  
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Så ja nu är eldnings säsongen här och vi är förberedda för en kall höst och vinter då vi har hela 7 kubik ved staplade bakom garaget...bästaste värmekällan som finns! 
 
 
 
 
 
När jag och Tomas skulle flytta ihop så hade vi tillsammas gjort en lista på vad vad vi letade efter när vi letade hus. Det var allt från att barnen (och vi) skulle ha varsitt sovrum, en altan i söder, tomt med gräsmatta för barnen att leka på, två badrum med dusch/bad i båda (tänk livet med tre tonåringar annars) något som mer stod på den där listan var en kamin eller öppenspis...å tänk att vi hittade just ett hus som hade allt på vår lista, att vi sitter här och eldar i världens finaste öppnaspis och bara kan njuta av lågorna som dansar...Lovely!!
 
 
 
 
 
 
Nu blir det soffan en stooor kopp te och lite blädder i senaste Sköna hem som landade i lådan här om dagen...det behövs efter denna lite mer krävande dag på jobbet...gud det går i ett där och jag känner att jag inte får det jag vill ur händerna. Nu har jag dock en skarp leverans på fredag eftermiddag så det är bara att jobba hårt mot den så kan jag ta helg sen med gott samvete!
#1 - Evelina

Vilka vackra höstbilder...

Svar: TACK snälla
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!