Sweet sweet saturday

 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
L Ö R D A G - hur jäkla härligt är inte det!! Det här med helg är ju fantastiskt skönt! 
 
 
Vi har haft en fantastisk dag...en lång skön sovmorgon (vilket var välbehövligt) och sen så åt vi en god och lång frukost...så mysigt! En skön start på en lat och ledig dag! Jag trode ju att det skulle blir fint och varmt väder idag men det har ju varit ganska grått...så istället för att fixa ute på tomten å fixa så har vi varit iväg å handlat lite småt å gott och vet ni vad...jag fick även med maken en tur på IKEA (!!!) för att titta lite på några saker som jag spanat på.
 
 
Nu fortsätter denna härliga lördag med soffmys med lite smått och gott å ett glas bubbel till det - en bättre lördag helt enkelt!
 
 
 
#1 - Isabell Hedberg

Så fint uppdukat :D
Önskar er en fortsatt trevlig helg :)
Kram!

Svar: JA visst var det!!
AngelicasVärld

#2 - Petra

Så mysigt 💞Kramar

Svar: Ja så härligt!
AngelicasVärld

#3 - Helena Roth

Hortensia - massivaste och mäktigaste blomman. Himla fin även som eternell, har en stående i en vas på min real, oerhört vacker även ett par år "efteråt" så att säga.

Svar: Ja den är ju så vacker! Älskar den också! Har flera stora växande på tomten som jag knipsar av lite då å då!
AngelicasVärld

#4 - Carro

Vilken fin bricka med små skålar, vart kommer den ifrån?

Svar: Tallriken är ett ljusfat från IKEA för några år sen och de små skålarna fyndade jag på Ullared i fyrpack...de kom med en brännare så de är nog till för crème brulee :-)
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!