Söndagsfrukost

 
 
 
Godmorgon vänner!
 
Igår var det verkligen fullt ställ från arla morgon tills det att huvudet nuddade kudden...ja så idag laddar vi för en lite lugnare dag utan en massa måsten. Smarrigaste frukosten är i magen och vi ska ta och göra oss i ordning och ta oss ann denna söndag. 
 
 
Jag är lite små sugen på att packa en picknick-korg och bege mig ut i skogen för att leta efter skogens gula guld ska se om jag kan lura med familjen ut på ett sådant äventyr...vore mysigt! 
 
Jag är dock inte den bästa på att hitta dom där gula och härliga kantarellerna, trattisarna har jag god koll på men det är ju det gula guldet man är ute efter, så frågan är FINNS DET NÅGON SVAMP?? Någon av er som hittat något eller kommer jag behöva plocka upp en laddning till middagen på stormarknaden? Ja vänner jag behöver tips, vad ska jag tänka på för att hitta gula fina kantareller?? Ja vänner - jag behöver ALLA svamp-letar tips som ni har!! Hitt me with all you got!! Alla tips, trix och svamp-letar hemlisar...give it to me!! 
 
 
Jag önskar er en fantastisk dag så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
#1 - Tess

Nej, inga tips kring svamp från mig. De år jag har hittat har varit när jag av ren chans mött dem väntades i skogen när jag varit ute med vovven.
Och här hade en långsam dag varit skönt. Igår var det full rulle med fest i området som jag arrangerade och idag firar vi blivande 18-åringen i förskott. Så fullt hus idag igen.

Svar: men så mysigt med fest! Hoppas den blivande 18-åringen blev glad!
AngelicasVärld

#2 - Malin Lundskog

Trattisar är jag också grym på! De gula däremot... de finns nog om man ska tro omgivningens fb- och instainlägg ;-) Och visst store herr kantarell ut i enebacken i den gamla barnsången?

Lycka till!
//Malin

Svar: hahah - då är vi två!! Men lite svamp hittade vi ändå!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!