Söndagkväll i vår lilla villa

 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ja vår dag började tidigt...redan kl 6 ringde klockan och kl 06:45 så styrde bilen in mot Zinkensdamms IP där starten av årets cyklelopp, Velothon stockholm, gick av stapeln. Tomas skulle nämligen cykla det 16 mil långa lopept från Zinken till Nynäshamn och tillbaka. Vi har ju cyklat detta lopp tillsammans två år tidigare men i år så fick maken cykla ensam då jag inte fått till så mycket tid i sadeln som hoppats på .
 
 
Anyway - när maken var avlämnad vid Zinken så brännde jag hemmåt för att kunna möta upp och hejja på honom och alla andra cyklister!! 
 
Så där stod jag först i rondellen där den långa 160 km och korta sträckan 60 km delade sig å hejjade för att sen gå upp mot cyklisternas hemväg (efter 130 km) å hejja där....ja så där stod jag å hejjade med bästa högtalaren som pumpade ut musik å finaste plakatet å var bästaste hejjarklacken ever.
 
Kanske inte den bild ni brukar se av mig här på bloggen...men söndag, osminkad och som hejjarklack - ja då är det så här jag ser ut! Å gud så duktiga alla cyklister var...å så härliga å trevliga å glada dom var för att jag å alla andra stod längs vägen å hejjade. 
 
 
 
Ja å hur gick det då för Tomas...jo han klarade av sina 160 km på 5 timmar blankt!! Såååå bra jobbat å Personbästa!! Det bådar gott inför nästa års vätternrunda!! 
 
NU blir det dock god svamprisotto och lite bubbel - en bragd som detta MÅSTE ju bara firas!
 
 
#1 - Anonym

Härlig hejarklack, och grymt kört av Tomas 🚴

Svar: ja hejarklack är ett ärofyllt uppdrar å jag tycker jag gjorde det med bravur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!