Skogens gula guld

Igår var vi en tur ut i skogen på jakt efter skogens gula guld...å vet ni vad - vi hittade lite av det gula guldet! Vi hittade gula fina kantareller!! 
 
Wihoooo!!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja ovan ser ni gårdagens skörd av gula fina nyplockade kantareller...inte jätte mycket men det räcker helt klart till varsin kantarellsmörgås till mig och Tomas - så gott!!
 
 
Det finns ju inte så mycket som är bättre än att smörsteka kantareller och servera dem på en god smörgås med lite persilja till så det är precis vad jag nu ska göra med denna fina skörd från igår. En smörgås med lite smörstekta kantareller får därför bli kvällens middag för mig och Tomas.
 
GOTT GOTT
 
 
 Vänner har ni varit ute i svampskogen ännu? Har ni hittat nått? Jag hör från vissa att det finns så lite svamp i skogen medans andra säger att dom hittar massor...konstigt hur olika det kan vara. Kanske är så att de där rutinerade svampplockarna har sina hemliga ställen dit vi vanliga "lite då å då plockare" inte hittar. Hur som helst vi kom hem med lite av det gula guldet å det får vi väl vara nöjda med...sen så är det ju inte bara det där med att hitta svampen som är nöjet...att få vara ute och strosa i skogen med familjen, sippa lite kaffe ur termos och njuta av den friska luften är ju en behållning i sig! 
 
 
 
 
 
#1 - Helena Roth

Jag har inte mina svampställen i Skåne där jag bor, tyvärr, utan i Småland där vi hade torp på 80- och 90-tal. Osis!

Svar: ja vilken osis...själv så går jag nog där alla andra går därav lite mindre svamp!
AngelicasVärld

#2 - Webbtanten

Jag älskar numera kantareller - har lärt mig gilla det för har egentligen svårt för konsistensen. Men om det är hackat i mindre bitar så tänker jag inte på det. Och det är ruskigt god smak med smörstekta kantareller på en macka.

Svar: jag ÄLSKAR kantareller...så gott!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!