Nice Cream - Hallon och Lakrits

Igår så myste vi till det lite extra efter middagen då lilleman var snorig så hoppade vi över fotbollsträningen och stannade hemma och myste lite hela familjen...lite god Nice Cream rördes ihop och smaskades av stora och små...för er som inte vet vad Nice Cream är så är det som glass - fast nyttigare! Man gör det på frysta bär och har ofta banan som bas - ja ett nyttigare och mer hälsosamt alternativ som man kan unna slig lite oftare. Själv så är jag ju svag för combon hallon och lakrits så det fick bli en sådan Nice Cream!
 
 
GOTT GOTT!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Om gårdagen spenderades med mys tillsammans hela familjen så är det andra bullar idag...Theodore har nämligen träning så jag får hänga vid sidolinjen idag. I full mundering med tjock jacka, mössa och halsduk...ja å vinter vantar så är jag bästa hejarklacken...kul men kallt... Måste dock säga att det känns rikigt skönt att det bara är några veckor kvar av utomhus säsongen för honom och hans Amerikanska fotbollslag innan det är dags för fysen inomhus att dra igång!
 
Men vänner...medans jag fryser här så kan ni sukta lite på receptet nedan - glass, eller nice cream är kanske det sista jag vill smaska på just nu (en stoooor varm kopp kaffe hade varit bättre) men ni ska iaf få receptet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till 4 Portioner
 
1 pkt frysta hallon 250 gram
1 skivad och fryst banan
1 pkt kokosgrädde (eller kokosmjölk) 250 ml
1 – 2 tsk lakritspulver

Gör så här

Skiva och frys in bananen (lägg den i en plastpåse). Det här måste du förbereda, men annars tar det bara ett par minuter att göra glassen. Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa. Lägg upp i fina skålar och ät direkt. Garnera gärna med några färska hallon. 

 

 

#1 - JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

Svar: ja så smarrigt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!