När man får lördagsgodiset serverat.

Inlägget innehåller PR-utskick*
 
 
I fredags kom jag hem till ett så härligt PR-Utskick! På trappen stod en stor kartong med god choklad...ja å ni som hänger här inne vet ju hur mycket jag ÄLSKAR choklad... Så genast rev jag upp paketet och fann de nya kexbaren från NICK'S i kartongen. 
 
M U M S 
 
 
 
 
 
Ja det va verkligen MASSOR med choklad! Ja ni ser ju ovan! Jag har så länge vart sugen på att prova dessa produkter då de vanliga NICK'S kexbars är helt utan gluten och socker! Vilket jag tycker är super!! Några andra som blev glada att mamma fick detta härliga bud var barnen som genast kastade sig ner i lådan och började provs smaka! 
 
Ja å utlåtandet var: Det smakar som vanlgit godis, som vanlig choklad trots att det inte innhåller något socker! GOTT GOTT!!
 
 
Är du själv sugen så såg jag att dessa fanns att köpa på vår lokala stormarknad (Ica MAXI) så ta en titt där så kan du plocka upp en själv å prova!
 
Nu är det dock dags att hoppa i kavajen och styra mot kontoret! Vi syns senare vänner!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!