Ljust å fräscht

Inlägget innehåller annonslänkar*1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR

 

Todeloo vänner

 

Ja vad säger ni om finingarna ovan? Jag vill ha ALLT...det är nått som spritter i mig så här när säsoner förändras och vi byter årstid. Jag vill inredan, ändra om, fixa och göra mysigt inne - ALLT ovan får gärna flytta in här eller läggas under granen till jul...

 

Anyway - tisdagmorgon och dags att ta sig mot kontoret...ytterligare en dag med fullt upp ligger framför mig så det är bara att kavla upp ärmarna å köra på! 

 

Önskar dig en fantastisk dag så syns vi senare igen! 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

 

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!