Lite pusta ut tid...

 Kikar in en snabbis denna lördag när jag ligger här i soffan och pustar ut en efter en hektisk dag...full fart har det varit å jag måste erkänna att jag är lite små trött!
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
 
Ja, PUST, vilken dag...vi har verkligen varit igång från arla morgon till nu...tomas var iväg på fotbollsmatch med lilleman, medans jag samtidigt var en tur hem till min mamma för att fixa lite. Sen så har det varit en massa fix i trädgården med utemöbler som skulle stuvas in i garaget, överblommade (läs döda) sommarblommor som skulle läggas på tippen och nya härliga höstblommor som skulle planteras...en tur till stormarknaden och en galad Mikaela som skulle köras iväg på Tjej-middag - ja det har varit fullfart! Så nu pustar jag ut här i soffan med ett glas gott och lite härligt naturgodis medans maken är ute i köket och stökar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nä nu ropas det från köket att middagen är klar...Pizza med massa god topping serveras och jag är såååå hungrig!! Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen! 
 
 
#1 - Sandra Rosén Dahlgren

Låter som om du har fått mycket gjort idag, då är det extra härligt att slappna av och mysa riktigt ordentligt :)!

Svar: ja det blev en hel del gjort! så pusta ut på soffan förtjänade jag helt klart!
AngelicasVärld

#2 - Helena Roth

Ser skönt ut - det är härligt och viktigt (!) att ge sig själv stunder som denna också!

Svar: ja det är ju det!! så viktigt!
AngelicasVärld

#3 - Anonym

Svar: Ja slapp och mys är ju extra välförtjänt om man har varit duktig innan :) ;)

Svar: ja precis!
AngelicasVärld

#4 - Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Ja slapp och mys är ju extra välförtjänt om man har varit duktig innan :) ;)

Svar: ja precis!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!