Lite julshopping i september -så det kan gå...

inlägget innehåller annonslänkar*
 
Lördag och vilken grå å trist dag det har varit...vi har inte varit ute mycket idag då regnet har fallti över storstadent ill och från heeela långa dagen. Så tråkigt! 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja så istället för utefix vilket jag hade hoppats på så blev det lite inne fix istället å jag insåg att jag är så gott som TOM på doftljus så jag har lagt en beställning på mina favosar från Voluspa. DETTA doftljus är min super favvo som jag i stort set ALLTID har hemma (ja förutom nu då), sen DETTA ljus doftar fantastiskt å fick också åka med i beställningen. ja å så DETTA ljus som är en ny favvo som jag fick i ett litet ljus men nu klickade hem i en stor variant med två vekar som brinner länge. 
 
Ja så har jag faktiskt klickat hem en ny adventsljusstake också - DENNA, galet jag vet!! MEN jag älskar ju julen och har vetat att jag vill ha denna till köket ända sen jag köpte DENNA som jag invigde i vardagsrummet på DENNA ställning förra julen...ja så klickade jag även hem mitt favvo doftljus till julen - DETTA - det doftar verkligen jul å jag ÄLSKAR det...
 
Ja så idag har det rensats å sålts av saker och shoppats nya grejer - tänk så det kan gå! Nu är det dock dags att röra ihop kvällens middag som blir en pasta med lövbiff, svamp och timjan och en god krämig sås - gott gott!
 
Önskar er en fantastisk kväll å TACK för allt tips på serier...tror det blir till att börja kolla på Stranger Things idag!! 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - Carro

jag gick in på adviral men förstår inte hur jag ska länka till en viss specifik produkt? när jag kopierar länken så kommer den bara till startsidan på nelly. com t.ex.?

Svar: Hej - om du går in på den sidan (produkten) du vill länka till, kopierar URL:en och sen klistrar in den i fältet högst upp på Advirals sida så får du en unik kod...den använder du som länk på din blogg så får du kickback på klick eller inköp. Du måste dock registrera dig hos Adviral först!
AngelicasVärld

#2 - Jessica Högberg

Nä utefix var det verkligen inte väder för igår, ser mer lovande ut idag!

Svar: ja underbart väder idag! så härligt!
AngelicasVärld

#3 - Carro

tack för svar! och med registrera innebär att man skaffar ett konto? :)

Svar: jeep precis!
Lycka till !!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!