Lite höst inspo

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
 
 
Poncho HÄR, Halsduk HÄR, Mössa HÄR, Handskar HÄR, Väska HÄR Skor HÄR
 
 
JA vänner...igår kom hösten med råge å med ens så fann jag mig i olika webshoppar letandes efter höstjackor, nya skor, halsdukar och handskar... ni vet allt det där man vill uppdatera garderoben med när hösten är på ingång. 
 
 
Jag gillar ju hösten och modet som kommer med lite svalare grader å ALLT ovan hade mer än gärna fått flytta hem till mig!! Så fina saker...
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!