Längre hår med enkla medel

Inlägget är ett reklamsamarbete med  Pozehair.se

 

Det är något speciellt med att ha långt hår...hår som svallar och i fina lockar faller ner över bysten...kvinnligt och snyggt. Jag satte dock saxen i mitt långa hår för snart två år sen...efter mycket färgning, slingning å sånt som slitti något enormt på håret så behövdes det kapas av å få en ny chans att växa sig ut starkt och friskt. Dock saknar jag mitt långa hår speciellt när jag ska göra mig snygg och ska iväg på fest men det är då löshåret kommer in i bilden. På ett enkelt sätt så knipsar jag bara i mitt braiga löshår från Pozehair och vips har jag mina långa lockar igen!! Snyggt och enkelt, perfekt, jag använder DETTA träns från Pozehari med clips och är så nöjd! 

 

 

 

 

Jepp så här snygg var man här om veckan när man skulle iväg på partaj å hade löshåret i...fint va! Jag är iaf vrålnöjd med hur fint och naturligt det ser ut! 

 

 

Todeloo vänner!

 

Använder ni löshår? Vilken variant eller har ni träns som jag? Det finns ju så många varianter allt i från att man fäster med tejp, kreatinpluppar eller som jag ovan ett träns som man klipper fast med små knäppen och tar ut när man inte vill använda det. Enkelt tycker jag! Jag är dock såååå sugen på att göra med kreatinpluppar så att jag alltid har långt hår...eller iaf tills mitt riktiga vuxit ut igen. Det är ju så snyggt!! 

 

Anyway - Vilken variant av löshår man än väljer så kommer det kräva att man tar hand om det...inget löshår är snyggt utan omvårdnad…eller ja - inget vanligt hår är heller snyggt om man inte tar hand om det. Man måste helt enkelt tänka på löshåret som om det var sitt egna hår å det tar man ju hand om dagligen med tvätt, borste, shampoo, balsam och inpackningar...precis samma saker måste man ju göra med sitt löshår för att det ska hålla sig fint och se snyggt ut. 

 

 

 

Inlägget är ett reklamsamarbete med  Pozehair.se

#1 - Jessica Högberg

Jag är sååå sugen att prova!

Svar: Ja det är ju ett enkelt sätt att piffa till sig lite!
AngelicasVärld

#2 - kristin/onlyfemale

Snygging! Så himla fint.
Har något liknade hemma som jag köpte när vi gifte oss. Måste ta fram, lite roligt som sagt när man kan förändra lite på ett enkelt sätt.

Kram!

Svar: TACK...ja det är ju så fint å enkelt när man kan piffa till sig lite lätt
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!