Kalvruset 2017 - They did it !!

I dag så började dagen tidigt! Redan vid 07:30 så var hela familjen uppe och satt vid frukostbordet...det var ju loppdags för Theodore och Olliwer - Kalvruset och 3 km av lerig, blöt och svår terräng i skog väntade...så jag kan lova att jag hade spända killar vid frukost bordet!! 
 
 
Ja å här nere har ni dem...
Före: Torra, glada och förväntansfulla
Efter: blöta, leriga men så glada och stolta!!
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja det var en härlig förmiddag vi fick ute på Norra Djurgården. Vid 9:15 tiden var vi framme, fixade med nummerlappar, kollade in mässområdet, starten och målet...efter lite kramar och "hig-fives" så begav sig killarna iväg mot starten för uppvärmning och sen starten i själva loppet som gick av stapeln kl 10:00!!
 
 
 
 
 
 
Kvar blev jag, Tomas och Mikaela - bästa hejjarklacken!! Mikaela skulle igentligen också ha sprungit men iom hennes knäoperation och att hon fortfarande hoppar på kryckor fick hon stå över denna gång men jag lovar att hon kommer dra om båda killarna nästa år när knäna är hela ;-) Då får grabbarna passa sig i spåret!
 
 
 
 
När starten gått så gick vi bort mot målområdet för att få en bra plats att se när killarna skulle komma...å där låg dom - MEDALJERNA - så fina och blänkande...ja å där stod vi å väntade, hejjade, klappade å var spända - jag tror nog att jag var mer nervös än grabbarna ute i spåret...det är ju av någon konstig anledning värre att stå vid sidan av !!
 
 
 
 
Ja å sen kom dom springandes hack-i-häl på varandra - Hejja Theodore och Olliwer!!! 
 
 
GRYMT jobbat!!
 
 
 
 
 
Ja hå här har ni dom våra fina fina medaljörer!! 
 
Stolta, glada, leriga och trötta...men mest nöjda och glada!! 
 
 
 
Ja å på frågan om dom vill göra detta nästa år igen så var svaret givet: Jaaaaaa självklart! 
 
Nu är det dock slut för aktiviteterna för denna dag, nu blir det middag, soffan och mys för den här familjen men imorgon då är det påt igen - då väntar fotbollsmatch för lilleman!
 
Gud vad jag älskar att vi har barn som är aktiva, gillar att röra på sig och gillar sånna här utmaningar som tex Kalvruset!! Så fantastiskt!! Ja å om killarna är stolta över sin prestation så är den här mammam stoltare, så stolt att hjärtat svämmar över av kärlek!! Våra fina, duktiga killar!
#1 - Helena Roth

Coola actionshots av killarna!

Svar: ja dom blev lite bra!!
AngelicasVärld

#2 - Anonym

Heja heja 👍🏻 Jag håller helt & fullt med dig! Nu är mina barn utflugna men när de växte upp var det fullt upp med aktiviteter som hockey, fotboll & innebandy Me like ♡ Att ha något som engagerar hela familjen betyder så mycket. Kram på dig & tack för en trevlig blogg 💃🤸‍♀️👏

Svar: Ja visst är de så - dom var så duktiga!!
AngelicasVärld

#3 - Ida

Vilka härliga bilder

Svar: tack snälla!
AngelicasVärld

#4 - Anna

Så härligt att se att hela familjen är engagerad och, som du beskriver, är aktiva ihop. Detta kommer att bli viktigare och viktigare i vårt stillasittande, stressiga samhälle. Kämpa på! Hela familjen! ☺️

Svar: Ja det är ju sååå härligt!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!