Ibland mår jag inte så bra

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

I julas fick Mikaela boken ”Ibland mår ja inte så bra” skriven av Therese Lindgren. Therese är någon som Mikaela följt lääänge på Youtube så att hon önskade sig Thereses bok, hennes smink och hudvårdsprodukter i julklapp var ju inte så konstigt! 

 

Även om sminket och hudvårdsprodukterna fick vänta så kom Tomten med boken…den plöjdes ganska fort och sen så har Mikaela även lyssnat på ljudboken…ja hon har pratat så mycket om denna bok att jag faktiskt blev intresserad av att läsa själv – så sagt och gjort. Här om veckan plockade jag upp boken ”Ibland mår jag inte så bra” och började läsa…det tog inte låg stund innan jag blev fast.

 

 

 

Thereses sätt att skriva om sin psykiska ohälsa, hur hon hanterat livet, hennes val i livet är riktigt fängslande! Även om jag är på en bra plats i mitt liv, att jag trivs och lever mitt liv fullt ut så kan jag ta till mig massor – den är verkligen så bra, den ger så mycket…

 

Boken finns HÄR att klicka hem! 

 

 

 

Så vill du läsa en bok som inte är som andra böcker…plocka upp ”ibland mår jag inte så bra” av Therese Lindgren men om du börjar läsa boken se till att läsa hela vägen igenom annars missar du för mycket och kan kanske känna att boken är lite ytlig…så läs ALLT…läs den!

 

 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!