HÖST å skinnbyxor

Inlägget innehåller annonslänkar*Blus / Byxor / Skal / Solglasögon / Skor / Jacka

 

 

Todeloo vänner!

 

Ja men hur snygg var inte outfitten ovan...allt får gärna flytta in i min garderob!! Jag är ju så svag för skinnbyxor, tycker dom är så fina men har inte hittat det ultimata paret ännu så dessa kanske man ska prova att klicka hem...grymt snygga ju! 

 

Men vänner Lördag morgon och NU, denna arla morgon är det dags för fotbollsmatch så vi måste bege oss...ville mest bara titta in och säga hej och önska er en härlig lördag!! 

 

Tjingeling 

 

Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
#1 - malinjogård.com

Du har möjligtvis inte "klickat hem" byxorna. Har med kollat in dem nämligen....

Svar: nej inte ännu...men sååå sugen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!