Gult är inte fult!

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
F R E D A G - Whoop Whoop !! 
 
 
 
 
 
Godmorgon Vänner!! 
 
Ovan har ni dagens fredagsbloggerska i finast kjolen från Esprit (finns HÄR), visst är det snyggt med gult, eller kanske senapsgult - tycker att det är en fantastiskt fin färg så här på hösten och så snyggt till svart, som tex polotröjan ovan (finns HÄR) - enkelt men ändå lite extra piffigt iom att det är FREDAG - eller vad säger ni.
 
 
Idag väntar en dag på kontoret med MASSOR att göra, så det är lite som vanligt helt enkelt...full fart mot fredag och helg med en låååång ToDo-lista som ska betas av! Känns skönt då jag vet att jag får stryka över en jäkla massa på den där listan idag å det ÄLSKAR jag. Sen så blir det en tur iväg för att plocka upp en flaska gott, lite nya snittisar och fylla kylen med godsaker så vi är redo för helg - känns riktigt härlig måste ja säga.
 
Nu är det det dock hög tid att jag hoppar in i min lilla vita bil och kör mot jobbet, så jag önskar er en fantastisk dag så syns vi lite senare helt enkelt!
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
 
Vad är en annonslänk? 
Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.
 
 
 
 
#1 - Gunnar FN

Snyggt hur som. Fast inte helt gult? :)

Svar: hahah - nä lite senapsgult kanske
AngelicasVärld

#2 - Tess Mabon

Fick just en fredagskänsla att bära kjol jag med...fast att jag i många år verkligen inte gillat strumpbyxor. Så vi får väl se om även jag kommer ta på mig en kjol till kvällens middag med grannar på Gnarly Burger....mums!

Svar: mer kjol åt folket!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!