Friday is for bubbles

Fredagkväll och regnet faller sakta utanför här inne är ljusen är tända, en brasa likaså, bubblet är upphällt å lite gott fredagsmys finns i skålen...nu blir det första riktiga "höst-mys-kvällen" å jag måste säga att jag älskar det! Hösten å att man faktiskt FÅR mysa inne helt kravlöst är faktiskt fantastiskt härligt! Eller vad säger ni? Tycker ni inte att det är lite skönt ändå...
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
 
Ja fredagkväll, kylen är full med godsaker inför helgen och vi har precis slagit oss ner i soffan, tänt en brasa och njuter av lugnet som infinner sig - härligt!! Veckan på kontoret har försvunnit i ett naffs och varit enormt hektisk för oss båda så nu tar vi det bara lugnt, landar, andas och rår om varandra.
 
 
 
 
 
Ja det får helt enkelt bli en kväll i soffan framför en bra film eller serie...
 
Jag älskar ju sådant tillsammans mys framför  en bra film. Så enkelt, mysigt, kravlöst å härligt! Dock kan jag bli lite små trött på utbudet på alla streaming tjänster och att det faktiskt är så svårt att välja något att titta på. Det känns som om man sitter och klickar sig fram å tillbaka mellan filmer, serier och aldrig vet vad man ska välja å efter att ha letat i 20 minuter så tar man bara nått å ibland så lyckas man å prickar in något bra men allt för ofta så blir det en "sådär film" där man känner att nja...det där hade jag inte behövt se.
 
När det gäller serier så har vi ju plöjt alla säsonger av GoT, Suits, Homeland och Narcos - har ni några tips på någon annan bra serie på Netflix elelr HBO som vi borde kolla in?? Eller har ni något bra filmtips? ALLT mottages tacksamt! 
 
Känner att vi både behöver ha lite bra filmer och serier på lager nu när hösten kommer...de här härliga kvällarna med tända ljus, brasa å mys i soffan har ju precis börjat! 
 
 
 
 
 
Vänner, Jag önskar er en fantastisk kväll...nu ska jag hoppa i mjukisarna, härligaste fluffigaste tofflorna och bädda ner mig i soffan och mysa av att ha en hel helg framför mig!
 
 
#1 - Jessica Högberg

Önskar dej en magisk sådan!

Svar: tack det samma!!
AngelicasVärld

#2 - Hannah

Blacklist
Blindspot
Shooter
Orphan Black
Stranger things
Mvh Hannah

Svar: Åh tack för tips!! Har sett Blacklist men allt anana är nytt!! Toppen ju TACK!
AngelicasVärld

#3 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

så mysigt

Svar: ja så härligt!
AngelicasVärld

#4 - Petra

Så mysigt ni har 💞Är likadan bläddrar igenom hela registret sedan kommer viner överens om vilken film vi ska se 😜Slutar med att jag aldrig ser klart på filmen 🤣Men kan tipsa om stranger things .kram

Svar: hahah - då är vi samma lika du å jag. Men jag ska helt klart kolla in stranger things! TACK för tips!
AngelicasVärld

#5 - Helena Roth

Jag är likadan - jag älskar alla årstider just för att de skiljer sig från den föregående, och just nu njuter även jag av att det lockar att tända ljus igen!

Svar: ja visst är det UNDERBART med alla våra årstider!
AngelicasVärld

#6 - Ann-Sofie

Har ni sett Designated Survivors eller The Good Wife? De är bra:)

Svar: åH tack för tips...det ska jag helt klart ta å kolla in!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!